Prefabrik Ev

Wiki Article

Bu özelliğiyle deprem afeti sonrası yeni hazırlanan toplu konut modellerinde hızlı kurulumuyla tercih edilmektedir. Prefabrik evlerin kurulum ve teslim süresi ne kadardır?

Anahtar teslim olarak çalıştığımız binalarda ileri kaba kurulumun haricinde laminant parke ıslak zemin seramikleri mutfak dolabı ve vitrifiye grubu da firma tarafından tamamlanmaktadır.  İl dışına gönderim sağlıyor musunuz? Evet, eighty one ile gönderimimiz mevcuttur.

Karmod evlerin ana taşıyıcı sistemi paslanmaz, çürümez hafif çelik malzeme kullanımıyla hazırlanmaktadır. H şeklindeki bu taşıyıcılar duvar blokları arasına yerleştirilmiş olup tasarımda maksimum genişlikte konforlu mekanların ortaya çıkartılmasını kolaylaştırır. Bu nedenle tasarımcılar yapı modelini dahiyane fikirlerini ortaya koymalarını kolaylaştırdığı için çAlright severler.

Prefabrik yapılarımızda ise 16 dansite eps yalıtımı kullanılır. İç ve dış duvarlarda 8mm fibercement kullanılır.

● Yasal işlemler yapıldıktan sona yaptırılacak prefabrik evin sağlamlığı ve dayanıklılığı düşünülmelidir. Bu anlamda prefabrik yapıda kullanılan malzemelerin kalitesi ve sağlamlığı çAlright önemlidir. Prefabrik evin dış yapısında kullanılacak duvar modüllerinin kalınlıklarına dikkat edilmelidir.

Prefabrik evlerimizi özellikle en çAlright sattığımız bölgelerden olan karadeniz bölgesinde prefabrik evlerimiz rahatlıkla kullanılmaktadır özellikle yaylalarda ve köylerde inşaatın zor oluşu prefabrik evlerin tercih edilmesini sağlamaktadır. Peki prefabrik ev prefabrik evler bu kadar rakımda kullanılabilir mi ?

İstanbul merkezli firmamız, fabrikamız olan Kocaeli’nde imalat yapmaktadır. Türkiye’nin seven bölgesi ve eighty one iline ev yapma kapasitesi ve yeterliliğine sahiptir. Prefabrik ev fiyatları ve modelleri burada listelendiği için ayrıca farklı sayfalar aramanıza gerek kalmamaktadır.

Yaman Prefabrik Ev Yapı Teknolojileri, müşterilerine daima yenilikçi tasarımlar ve dayanıklı yapılar inşa etme amacıyla hizmet vermektedir.

Onlarca ev modeli arasından tercih yapmakta zorlanıyorsanız sizleri showroom binalarımızı görmeye davet ediyoruz. Bununla https://www.miraprefabrik.com birlikte prefabrik ev fiyatları 2024, güncel fiyatlar olup indirime gitmiş bulunuyoruz.

Sevkiyatın tamamlandığı gün belirttiğiniz adreste sizi yeni yuvanıza kavuşturmak için hazır olarak bekleyen Karmod profesyonelleri, yeni evinizi hemen kurmaya başlar.

Prefabrik ev kurulumu için temel kazılmasına ihtiyaç duyulmadan özel kalınlıkta zemin betonu yeterli olmaktadır. Cıvata somun birleşimli ve geçmeli modelle tasarlanıp üretilen prefabrik ev firmamız profesyonel ekibince kurulum yapılmaktadır.

Öncelikle prefabrik evler, geleneksel inşaat yöntemlerine kıyasla daha hızlı bir şekilde inşa edilebilmektedir. Bu durum, prefabrik ev yapımı sırasında hem zaman hem de işçilik maliyetlerinden tasarruf edilmesini sağlamaktadır.

Prefabrik yapı inşa etme sürecimiz, satılık prefabrik evler ve prefabrik ev fiyatları 2023 hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz, hemen Karmod uzman prefabrik ev ekibi ile iletişime geçebilirsiniz.

Prefabrik ev alırken önce bizim youtube, instagram ve facebook sayfalarımızda bulunan müşteri yorumlarımızı evlerin detaylı videolarını izlemenizi müşterilerimizle instagram ’da yaptığımız prefabrik ev soru cevap canlı yayınlarını izlemenizi tavsiye ederiz sonrasında tüm bilgiyi edindikten sonra Kocaeli Gebze’de ki Türkiye’nin en büyük prefabrik ev fabrikamıza ziyaret etmeniz gerekmektedir.

Report this wiki page